Vind ons op


PeoplesProjects Daily

DailyMotion

Facebook

Twitter


Laatste Nieuws


Gebruikte apparatuur wint aan populariteit

11-11-2016

Gebruikte ICT apparatuur nu ook te koop via onze website

02-01-2016

Eerste harde schijven opgeleverd door ons nieuwe Harddisk Lab

14-10-2015

Werkwijze


Wij zamelen gebruikte computer en telecommunicatie apparatuur in en recyclen deze op een zo milieuvriendelijke manier.

Om u een indruk te geven van onze werkzaamheden, onderstaand een overzicht van de verschillende activiteiten.

Ophalen

pick upDoor u niet langer gebruikte en/of afgeschreven computer- en telecommunicatie apparatuur halen we GRATIS bij u op. In de regel gebeurt dit met ons eigen personeel en transportmogelijkheden. Mocht u echt grote aantallen willen laten ophalen, dan komen we ook bij u langs om e.e.a. uit te zoeken en waar nodig op pallets te zetten, maar laten we de goederen daarna ophalen door onze transporteur.

Komen we de apparatuur zelf bij u ophalen, dan ontvangt u van onze medewerkers een lijst met daarop de meegenomen apparatuur.

Uitzoeken

sort equipmentBij aankomst op onze vestiging wordt een inventarislijst gemaakt en worden alle datadragers (bijv. harddisks, tapes, USB-sticks, geheugenkaarten en mobiele telefoons) 'gewiped'. Dit verwijderen van de data gebeurt met behulp van gecertificeerde hard- en software (o.a. Blancco). Tevens wordt alle apparatuur ontdaan van bedrijfskenmerken zoals barcodes en logo's.

Aan het einde van dit proces is er direct een beeld is van de mogelijke restwaarde en de vergoeding die wij u voor de ingeleverd apparatuur kunnen geven. U ontvangt van ons per email een certificaat van alle apparatuur welke wij van data hebben ontdaan.

Recyclen

recycleAan de hand van de hierboven genoemde inventaris wordt de apparatuur door ons beoordeeld op verkoopbaarheid. Niet verkoopbare apparaten en onderdelen worden vakkundig en volgens milieurichtlijnen vernietigd, waarbij afvalstoffen gescheiden worden afgevoerd.

Indien de apparatuur 'verkoopbaar' wordt geacht, wordt deze allereerst uitgebreid getest en worden waar nodig worden onderdelen vervangen of gerepareerd.

Verkopen

salesDe apparatuur die geschikt is voor hergebruik wordt door ons op de markt gebracht in binnen- en buitenland. Alle apparatuur en onderdelen worden verkocht met standaard 3 maanden garantie en 14 dagen de mogelijkheid de aangeschafte producten om te ruilen.

Afhalen (op afspraak) is mogelijk bij ons magazijn in Lelystad, maar natuurlijk kunnen wij de aangeschafte apparatuur ook voor u verzenden.Informatie

Home
Over Ons
Producten
Nieuws
Sponsoren
Contact


Werkwijze

Ophalen
Uitzoeken
Recyclen
Verkopen


Sponsor Uitgelicht
DD Design


Peoples Projects

Home
Over
Doelstelling
Projecten
Nieuws