Vind ons op


PeoplesProjects Daily

DailyMotion

Facebook

Twitter


Laatste Nieuws


Gebruikte apparatuur wint aan populariteit

11-11-2016

Gebruikte ICT apparatuur nu ook te koop via onze website

02-01-2016

Eerste harde schijven opgeleverd door ons nieuwe Harddisk Lab

14-10-2015

Over Ons


Hardware2U is een project van Peoples Projects Foundation, een stichting die ten doel heeft het hergebruik van goederen en het gebruik van alternatieve energie te stimuleren.


Inzameling gebruikte computer apparatuur

ICT apparatuur zit vol elektronische componenten. Veel van deze componenten zijn ware milieuvervuilers. Toch wordt de meeste apparatuur na 3 of 4 jaar trouwe dienst afgedankt en belandt in de vuilverbrandingsovens.
DIT KAN ANDERS!

Wij zamelen gebruikte computer en telecommunicatie apparatuur in en recyclen deze op een zo milieuvriendelijke manier. Aangeboden apparatuur wordt door ons bij u opgehaald. Bij aankomst op onze vestiging wordt een inventarislijst gemaakt waardoor er direct een beeld is van de restwaarde.

Na inventarisatie worden de systemen gestript. Omdat het niet gewenst is dat eventuele nog aanwezige bedrijfsgegevens in handen van derden vallen wordt alle apparatuur vakkundig gewist met behulp van gecertificeerde hard- en software (o.a. Blancco). Tevens wordt alle apparatuur ontdaan van bedrijfskenmerken zoals barcodes en logo's. Indien gewenst ontvangt u van elk apparaat dat werd gewist een certificaat.

De apparatuur die geschikt is voor hergebruik wordt door ons op de markt gebracht in binnen- en buitenland. Niet verkoopbare apparaten worden vakkundig en volgens milieurichtlijnen vernietigd, waarbij afvalstoffen gescheiden worden afgevoerd.

Heeft u gebruikte / afgeschreven computer apparatuur, neem dan eens contact met ons op!

Wie weet kunnen we u een interessante aanbieding doen!

 

Verkoop gebruikte computer apparatuur en onderdelen

Door inzameling hebben wij regelmatig gebruikte computer en telecommunicatie apparatuur beschikbaar. Deze apparatuur ondergaat bij ons een grondige inspectie, reiniging en een technische update. Eventueel nog aanwezig data wordt op deskundige wijze definitief verwijderd. Daarna wordt de apparatuur, bij gebleken geschiktheid, tegen aantrekkelijke prijzen op de markt gebracht in binnen en buitenland.

Gebruikte apparatuur is vaak een goed alternatief voor de veel duurdere nieuwe systemen. Daarnaast spaart hergebruik van deze producten ons milieu. Wij voorzien dan ook graag in deze groeiende behoefte. U krijgt als afnemer van deze apparatuur standaard 3 maanden garantie en 14 dagen de mogelijkheid de aangeschafte producten om te ruilen.

Afhalen (op afspraak) is mogelijk bij ons magazijn in Lelystad, maar natuurlijk kunnen wij de aangeschafte apparatuur ook voor u verzenden.
 
Bij aanschaf slaat u dus 3 vliegen in 1 klap;
• u schaft prima apparatuur aan voor een aantrekkelijke prijs
• u werkt mee aan een beter milieu
• u helpt mee aan de doelstellingen van Peoples ProjectsInformatie

Home
Over Ons
Producten
Nieuws
Sponsoren
Contact


Werkwijze

Ophalen
Uitzoeken
Recyclen
Verkopen


Sponsor Uitgelicht
Systicon


Peoples Projects

Home
Over
Doelstelling
Projecten
Nieuws